Υλικά:
4 αυγά ( μόνο τους κρόκους)
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
400 γρ τυρί philadelphia
2 φλυτζάνια καφέ espresso capricci
1 φλυτζανάκι του καφέ λικέρ κεράσι
1,5 πακέτα μπισκότα σαβαγιάρ
3 κουταλιές της σούπας σκόνη κακάο
Εκτέλεση:
Α) ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
Σ'ένα μπόλ ρίχνουμε τους 4 κρόκους των αυγών και τη ζάχαρη.
Τα χτυπάμε πολύ καλά με το mixer kenwood.
Ύστερα ρίχνουμε το τυρί philadelphia και ελάχιστο καφέ espresso capricci.
Τα χτυπάμε όλα μαζί πολύ καλά για 15'.
Β) ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
Σ'ένα άλλο μπόλ ρίχνουμε 1 ½ φλυτζάνι καφέ espresso capricci
και 1 φλυτζανάκι του καφέ λικέρ κεράσι.
Βουτάμε ένα προς ένα τα σαβαγιάρ για ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ-πιατέλα.
Από πάνω ρίχνουμε μία στρώση από τη γέμιση που έχουμε ήδη ετοιμάσει.
Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά την διαδικάσία.
Επικαλύπτουμε με την υπόλοιπη γέμιση όλη την επιφάνεια του γλυκού.
Πασπαλίζουμε με σκόνη κακάο.
Τοποθετούμε στο ψυγείο το υπέροχο γλυκό μας για 2 ώρες
Είναι έτοιμο να το απολαύσουμε. Καλή Τύχη!
No comments:
Post a Comment