Wednesday, May 5, 2010

Η Δράση εκφράζει την οδύνη της για το θάνατο των τριών αδικοχαμένων αληθινών εργαζομένων της Marfin Bank και συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των δολοφονημένων από τους αριστερούς ψευτοεργαζόμενους κουκουλοφόρους τρομοκράτες.

Εξήντα χρόνια μετά το τέλος του εμφυλίου πολέμου μια μικρή μειονότητα της αριστεράς θέλει να πιστεύει ότι οι συνθήκες την ευνοούν να ξεκινήσει τον “τέταρτο γύρο”. Η απερίσκεπτη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ ευελπιστούν ότι η οικονομική κρίση δημιουργεί “ευκαιρίες” για τη βίαιη κατάλυση της δημοκρατίας. Ακόμη κι όταν φαινομενικά δεν ομονοούν μεταξύ τους, δεν είναι σε θέση να κρύψουν τη χαρά τους επιχειρώντας να εκμεταλλευτούν το φοβικό και την εύλογη ανασφάλεια των πολιτών για το μέλλον.

Το δυστύχημα είναι ότι η ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν μπορεί ούτε κατ΄ελάχιστον να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Με τη στάση της ενισχύει τα πιο ακραία και αντιδραστικά στοιχεία στο προσφιλές τους άθλημα, την καταστροφή και αποπροσανατολίζει την ελληνική κοινωνία. Ανίκανη να αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος της οικονομίας, αδιαφορεί μπροστά στην όλο και διογκούμενη οχλοκρατία, υιοθετεί απερίσκεπτα τη λογική “ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου”, ποντάροντας με κάθε τρόπο στην αποτυχία των μέτρων της κυβέρνησης Παπανδρέου. Οι Τσίπρας, Σαμαράς και ΚΚΕ πολύ σύντομα θα κριθούν από τους πολίτες και θα αποδοκιμαστούν.

Η Δράση καλεί τα φιλελεύθερα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και τα στελέχη της δημοκρατικής αριστεράς να εγκαταλείψουν τις θέσεις των τυχοδιωκτών ηγετών τους και να σταθούν στο πλευρό της νόμιμα εκλεγμένης κυβέρνησης.

Η κυβέρνηση ένα πρώτιστο καθήκον έχει αυτή την κρίσιμη ώρα, να επικυρώσει τη συμφωνία με την ευρωπαϊκή ένωση και το ΔΝΤ, να εφαρμόσει το νόμο, να αποκαλύψει στους πολίτες τους υποκινητές και τους επιτελάρχες της ανωμαλίας και αν δε γίνεται αλλιώς για ένα μήνα να απαγορεύσει οποιεσδήποτε διαδηλώσεις στην Αθήνα.

No comments: